poster FreelanceNa een mislukte missie in Paldonia, verlaat Mason (John Cena) het leger en richt hij zich op een burgerlijk leven. Wanneer journaliste Claire (Alison Brie) de beruchte dictator (Juan Pablo Raba) van Paldonia gaat interviewen, wordt Mason gevraagd om te fungeren als haar bodyguard.

Beoordeling
Freelance scoort 6% op Rotten Tomatoes, maar krijgt van het publiek een aardige score van 76%. Ik vind John Cena altijd wel een leuke acteur dus ik besloot deze actie komedie een kans te geven. Ik kan je vertellen dat ik halverwege de film al spijt had van dit besluit. Toch heb ik de film afgekeken en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik 2 slechte beslissingen heb gemaakt vandaag.

Het is mij niet duidelijk wat voor soort film Freelance probeert te zijn. De toon van deze actie komedie is vaak te serieus. Dat maakt het soms echt een saaie zit. Helaas zitten John Cena en Alison Brie, allebei goede komedie acteurs, vast in een serieuze modus. Als ze allebei wat meer lol hadden mogen hebben dan was Freelance een stuk vermakelijker geweest. Aan de andere kant hebben we de charmante Juan Pablo Raba die in een heel andere film lijkt te zitten. Hij zorgt voor de humor en is een lichtpuntje in deze teleurstelling.

Op een gegeven dacht ik: was ik maar weer The Lost City aan het kijken. Geloof me, het is veel vermakelijker om Sandra Bullock en Channing Tatum door de jungle te zien rennen dan Cena en Brie hier. Laten we Freelance maar snel weer vergeten.

Conclusie
Kijk The Lost City in plaats van Freelance.


Freelance is te bekijken via:

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *