Een aantal films zijn nu te huur en/of te koop die ik toentertijd in de bioscoop heb gezien. De reviews van deze films heb ik toen gepost. Hier een overzicht van de films en de links naar de recensies:

yourenotyou001You’re Not You – nu te huur en te koop!
Met: Hilary Swank, Emmy Rossum, Josh Duhamel
Plot: Klassiek pianiste Kate blijkt aan ALS te lijden. Ze verliest geleidelijk de controle over haar lichaam en ze wordt afhankelijk van de ondersteuning van anderen, waaronder van haar man Evan, bij de normale dagelijkse dingen als douchen. Wanneer Kate de doelloze en vrijgevochten Bec inhuurt om voor haar te zorgen, groeien de twee zeer verschillende vrouwen naar elkaar toe.

annie2014-001Annie – nu te huur en te koop!
Met: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx
Plot: De jonge Annie woont samen met 4 andere meisjes in bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan. Ze is ervan overtuigd dat haar echte ouders haar ooit weer zullen ophalen. Op een dag loopt ze de steenrijke burgemeesterskandidaat William Stacks tegen het lijf en zet zij zijn wereld op z’n kop.

theimitationgame002The Imitation Game – nu te huur!
Met: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode
Plot: The Imitation Game vertelt het verhaal van de Britse wiskundige Alan Turing en zijn essentiële rol in het ontcijferen van de Duitse Enigma code tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *