Het is weer donderdag en dat betekent weer nieuwe films in de bioscoop!

The Intern
Ben Whittaker (Robert De Niro) is een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen gaan helemaal niet zo leuk is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

The Intern is de nieuwe film van Nancy Meyers die eerder What Women Want en The Holiday maakte. Naast De Niro en Hathaway zijn ook Adam DeVine, Nat Wolff en Rene Russo te zien.

The Transporter Refueled
The Transporter is terug maar zonder Jason Statham als Frank Martin. Ed Skrein, die we kennen als de pre-Michiel Huisman Daario Naharis in Game of Thrones, neemt de rol van Statham over.

Frank Martin is de beste chauffeur die er is. Zijn 3 belangrijkste regels: wijzig nooit de overeenkomst, vermeld geen namen en maak het pakket nooit open. Wanneer Frank wordt ingehuurd door de mysterieuze Anna en haar drie sidekicks, ontdekt hij al snel dat hij erin geluisd wordt. Ze hebben zijn vader ontvoerd om zijn hulp af te dwingen bij het uitschakelen van een groep meedogenloze Russische mensenhandelaars. Gevoed door wraak zal Frank alle regels moeten breken om zijn vader te redden.

45 Years
Het is een week voor het 45-jarige huwelijksfeest van Kate en Geoff Mercer wanneer er een brief arriveert voor Geoff. Het lichaam van zijn eerste geliefde is gevonden in het ijs van de Zwitserse Alpen waar zij begin jaren 60 vermist raakte. Het bericht brengt het de echtgenoten danig uit balans en het is nog maar de vraag of hun huwelijk het feest haalt in de vijf dagen die nog resteren.

Charlotte Rampling en Tom Courtenay spelen de hoofdrollen in dit drama van Andrew Haigh.

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Geen van deze films lijkt me de moeite van een bioscoopbezoekje waard, dus sla ze allemaal over…

    1. Ik wil alleen The Intern zien, maar niet per se in de bios.

  2. The Intern (aanrader) heb ik al gezien, maar de rest ik niks voor mij, dus dat word inhalen van de vakantie 😛

    1. Blij om te horen dat The Intern een aanrader is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *