Het is vandaag 15 jaar geleden dat Almost Famous een wide release kreeg in Amerika. Deze love letter aan muziek van regisseur Cameron Crowe is één van mijn all time favoriete films. Een feel good movie met een fijne soundtrack en een goede cast die o.a. bestaat uit Frances McDormand, Kate Hudson, Billy Crudup, Anna Paquin en Philip Seymour Hoffman. Om deze anniversary te vieren neem ik jullie mee op een trip down memory lane. Hier een aantal van mijn favoriete shots en momenten van Almost Famous.

almostfamous01almostfamous02almostfamous03almostfamous04almostfamous05almostfamous06almostfamous07almostfamous08almostfamous09almostfamous10almostfamous11almostfamous12

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Absolute topfilm die ook tot één van mijn favorieten behoort. Het Twitter account van Cameron Crowe staat vol met fijne herinneringen aan Almost Famous. Helemaal super.

    1. Ja, erg leuk dat Crowe dat heeft gedaan. Leuke trip down memory lane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *