Aloha, de nieuwste film van Almost Famous-regisseur Cameron Crowe, zou eind augustus een bioscooprelease krijgen in Nederland, maar toen het eenmaal 27 augustus was, was de film nergens te vinden. Gelukkig hebben we niet veel langer hoeven wachten op Aloha, want de romkom is nu te zien via video on demand (VOD), bijvoorbeeld via Videoland.com en Pathé Thuis.

Waar gaat Aloha over?
In Aloha speelt Bradley Cooper een geslaagde militaire aannemer die terugkeert naar de plek waar hij het meest succesvol was: Hawaii. Wanneer hij contact zoekt met zijn grote liefde van vroeger (Rachel McAdams) krijgt hij onverwacht gevoelens voor een jonge, veelbelovende luchtmachtpiloot (Emma Stone) die hem in de gaten moet houden.

Binnenkort is een recensie van Aloha te vinden op Be Cool, Sodapop!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Ik pak deze nog wel een keertje mee, maar ik ga er niet voor betalen 🙂 Ik wacht wel op de TV uitzending. Kan nooit lang duren 🙂

  2. Hij schijnt erg tegen te vallen, dus ik heb geen haast om deze te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *