Twee grote Amerikaanse titels en één Nederhorror krijgen vandaag een wide release.

Creed
Adonis Johnson (Michael B. Jordan) heeft zijn beroemde vader Apollo Creed nooit gekend, want de wereldkampioen zwaargewicht stierf voordat Adonis geboren werd. Toch valt niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit. Adonis vertrekt naar Philadelphia, de plek van de legendarische bokswedstrijd tussen Apollo Creed en de ruige nieuwkomer genaamd Rocky Balboa. Eenmaal in de stad aangekomen, zoekt Adonis Rocky (Sylvester Stallone) op en vraagt ​​hem om zijn trainer te worden.

The Big Short
The Big Short is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Lewis over de financiële crisis rondom de huizenmarkt. Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren. Hun riskante investering bracht hen naar de duistere kant van het moderne bankwezen. Met Ryan Gosling, Steve Carell en Christian Bale.

Sneekweek
Zes bevriende studenten gaan naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en te feesten. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Met Carolien Spoor, Ferry Doedens en Marly van der Velden.

Ook nieuw in de bioscoop: Legend met Tom Hardy, The Lady in the Van met Maggie Smith en docu Janis: Little Girl Blue.

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

5 reacties

  1. Volgende week naar Creed en The Big Short ben ik ook benieuwd naar. Legend schijnt tegen te vallen, maar ben wel benieuwd naar Hardy in die dubbelrol.

    1. Ik had tot vandaag nog niet van Legend gehoord. Ben wel benieuwd wat je van de film vindt.

  2. Creed heb ik al gezien, The Big Short ga ik waarschijnlijk nog wel zien (al spreekt het onderwerp me totaal niet aan) en morgen ga ik naar The Boy. Het valt me nu pas op dat Legend hier niet in de JT wordt uitgebracht, zo jammer!

    1. Het onderwerp van The Big Short spreekt me ook totaal niet aan, maar ik zal de film wel een keer kijken voor de cast.

      Is The Boy ook uit? Ben benieuwd of het wat is.

  3. Het ontbreekt me nu nog aan tijd maar volgende week zijn Creed en The Big Short zeker aan de beurt. Als ik het op kan brengen om te wachten tot donderdag kan ik The Revenant er direct achter aan plakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *