TV, TV, TV

How to Get Away with Murder seizoen 1 op Netflix

Mocht je How to Get Away with Murder gemist hebben op Net 5 dan heb je nu de kans om het gehele eerste seizoen op je gemak te bekijken op Netflix!

Waar gaat How to Get Away with Murder over?
In deze hitserie speelt two time Oscar nominee Viola Davis de rol van Annalise Keating, een top advocate die les geeft aan rechtenstudenten. Zij leert haar studenten om weg te komen met moord. Ieder jaar selecteert Keating de beste studenten om bij haar advocatenbureau te komen werken en dit jaar zijn Michaela (Aja Naomi King), Connor (Jack Falahee), Laurel (Karla Souza), Asher (Matt McGorry) en Wes (Alfred Enoch) de gelukkigen. Maar dan raken de studenten zelf betrokken bij een verschrikkelijke moordzaak. Lukt het ze om daadwerkelijk weg te komen met moord?

Waarom kijken?
How to Get Away with Murder is een zeer intrigerende en verslavende serie vol met twists en een prima cast. Nog niet overtuigd? Jacqueline van Sweet Movies schreef al eerder een positieve recensie van het eerste seizoen!

Kijk jij ook How to Get Away with Murder?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 reacties

 1. Nog nimmer iets van gezien maar nu zag ik ook dat Gotham City is toegevoegd aan het Netflix aanbod. Ook daar nog niets van gezien.

  Keuzes, keuzes, keuzes

  1. Keuzes idd! Er is zoveel om te kijken. Soms weet ik niet waar ik aan moet beginnen.

 2. Ik heb het tweede seizoen inmiddels ook al gezien, fantastische serie 🙂

  1. Ik ben nu bijna aan het einde van seizoen 1. Ik ben zeer benieuwd wat er nog allemaal in s2 gaat gebeuren!

 3. Deze willen we al een tijdje kijken. Eerst nog seizoen 3 van The Bridge en daarna beginnen we hier warschijnlijk aan.

  1. HTGAWM is vermakelijke serie, maar meer guilty pleasure dan echt goed. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *