Het is een drukke week in de bios wat betreft nieuwe films. Hier de vier films die in première gaan en een wide release krijgen:

Pixels
De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens die zich hebben vermomd als klassieke arcadespelletjes, zoals Pac-man. Voormalig arcade kampioen Sam Brenner (Adam Sandler) wordt gevraagd om de wereld te redden en hij krijgt hulp van andere arcade gamers.

Pixels is geflopt in America, waardoor er nog meer getwijfeld wordt aan de star power van Sandler. Nu kunnen wij zelf oordelen hoe goed of hoe slecht Pixels is. Naast Sandler zijn ook Peter Dinklage en Michelle Monaghan in de film te zien die geregisseerd is door Chris Columbus (Home Alone).

The Man from U.N.C.L.E.
Is 2015 het jaar van de spionage films? Na Kingsman: The Secret Service, Spy, Mission: Impossible – Rogue Nation en later dit jaar nog de nieuwe Bond film Spectre, is er nu The Man from U.N.C.L.E. met Henry Cavill en Armie Hammer in de hoofdrollen.

Het verhaal speelt zich af in het begin van de jaren zestig op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De jarenlange vijanden CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin worden gedwongen samen de strijd aan te binden met een mysterieuze, internationale misdaadorganisatie die door middel van kernwapens en technologie het wankele machtsevenwicht dreigt te verstoren.

Irrational Man
Ondanks zijn leeftijd zit Woody Allen niet stil. Na Magic in the Moonlight (2014) werkte hij opnieuw samen met Emma Stone aan Irrational Man.

Filosofie professor Abe Lucas (Joaquin Phoenix) verkeert in een existentiële crisis. Hij probeert zijn leven nieuwe input te geven door een vriendschappelijke relatie te beginnen met één van zijn studentes genaamd Jill (Stone). Zij valt onmiddellijk als een blok voor de charismatische filosoof met al zijn diepe gedachtes en overpeinzingen. En alhoewel deze vleierij in de eerste instantie de vlam lijkt te zijn die Abe weer doet ontwaken uit zijn ingedutte leven, blijkt al snel dat hij toch nog iets zoekt om echt het ultieme doel in zijn leven na te jagen.

Sinister 2
Sinister was in 2012 een hit voor Blumhouse Productions, de productiemaatschappij die ook verantwoordelijk was voor populaire horrorfilms als Insidious en The Purge. Gezien het succes van de film is het niet verrassend dat de enge Bughuul terug is in Sinister 2. Shannyn Sossamon (A Knight’s Tale) is te zien als alleenstaande moeder Courtney die met haar 2 kinderen naar een Children of the Corn-achtig dorpje verhuist.

Welke film wil jij graag zien?

Tags: , , , ,

8 Comments

 1. Jacqueline

  20 augustus 2015 at 11:54

  Ik ga vanmiddag naar Man of UNCLE, lijkt me een leuke film en eindelijk eens een goede rol voor Armie Hammer! Ook ga ik sowieso naar Sinister 2, maar dit is eerder omdat ik een trauma heb opgelopen na de eerste film en m’n vrienden me willen uitlachen haha 😛

  1. Gwen

   20 augustus 2015 at 20:01

   Haha wat voor trauma? Niet aardig van je vrienden hoor :p

   1. Jacqueline

    20 augustus 2015 at 22:17

    Ik heb zo’n 3 weken met het licht aan geslapen na het zien van Sinister haha, ik vond Baghuul redelijk angstaanjagend maar ik ben er nu overheen (hoop ik :-P)

    1. Gwen

     21 augustus 2015 at 19:21

     Ik hoop het ook voor je! Anders wordt het nog 3 weken met licht aan slapen :p

 2. De protagonisten (m)

  20 augustus 2015 at 14:05

  Ik ga graag naar Irrational Man (ik weet niet of het er ook van komt). Al zie ik Woody Allen altijd liever in de films zelf spelen. Maar de trailer is veelbelovend.

  1. Gwen

   20 augustus 2015 at 20:03

   Ik ben ook benieuwd naar Irrational Man, maar ik wacht tot dvd of vod zodat ik het lekker op de bank kan kijken. 🙂

 3. Nostra

  20 augustus 2015 at 22:17

  Geen films die me op het moment echt aanspreken, dus denk niet dat ik voor ze richting de bioscoop zal gaan.

  1. Gwen

   21 augustus 2015 at 19:22

   Voor mij zijn het ook allemaal films die ik niet per se in de bios hoef te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *