Wat is er met de Reese Witherspoon/Sofia Vergara komedie Hot Pursuit gebeurd? De film zou vandaag een release krijgen, maar is net als Aloha twee weken geleden, verdwenen. Goed, Hot Pursuit was geen groot succes in Amerika, maar dat was Vacation op zich ook niet en die krijgt vandaag wel een release. Hmmm…

Southpaw
Jake Gyllenhaal is niet bang om zichzelf te transformeren voor een rol. Na zijn magere verschijning in Nightcrawler is Gyllenhaal nu terug als afgetrainde bokser in Southpaw.

Groot bokskampioen Billy Hope (Gyllenhaal) heeft alles wat zijn hartje begeert: een glansrijke carrière, een prachtig huis en een gelukkige familie. Hij belooft zijn vrouw Maureen (Rachel McAdams) echter te stoppen met boksen om meer tijd door te brengen met hun dochter Leila. Juist dan slaat het noodlot toe en verliest Billy alles wat hem lief is.

Vacation
In de originele Vacation uit 1983 zagen we dat Clark Griswold (Chevy Chase) samen met zijn gezin op weg was naar pretpark Walley World. Zoon Rusty, nu volwassen en gespeeld door The Hangover-acteur Ed Helms, besluit in deze nieuwe Vacation samen met zijn eigen gezin naar Walley World te gaan. Natuurlijk gaat er ook tijdens deze vakantie weer een hoop mis!

Chevy Chase is opnieuw te zien als Clark Griswold en daarnaast spelen ook Christina Applegate, Leslie Mann, Ron Livingston en Chris Hemsworth in deze komedie.

The Visit
Na flops als The Happening en After Earth is regisseur M. Night Shyamalan terug met de komische thriller The Visit.

Een broer en zus gaan een weekje logeren bij hun opa en oma in Pennsylvania. Ze ontdekken verontrustende zaken bij hun grootouders en vrezen dat de kans klein is dat ze zelf nog veilig thuis gaan komen.

Schone Handen
Jeroen van Koningsbrugge laat zich van een andere kant zien in misdaaddrama Schone Handen.

Sylvia (Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken als de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) aan bod kwam. Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de ‘familie’ te houden.

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

9 reacties

 1. Southpaw heb ik al gezien en de rest van de films spreken me niet aan. Dus verwacht niet dat ik de komende week richting de bioscoop zal gaan.

  1. Ik wil Southpaw nog zien en Vacation lijkt me wel vermakelijk, maar ik hoef de film niet zo nodig in de bios te zien.

   1. Vacation ziet er echt heel erg flauw uit, dus inderdaad eentje om maar een keertje thuis op de bank te zien.

 2. Ik ben wel benieuwd naar The Visit. Southpaw ook al gezien en vond ik oké. Niet geweldig of zo…

  1. Heb al van meer mensen gehoord dat Southpaw maar “oké” was, maar Gyllenhaal vind ik altijd wel het bekijken waard. 🙂

 3. Hot Pursuit vond ik ook niet zo’n succes. Vacation wil ik nog erg graag zien om de vermaakfactor 🙂

  1. Jammer van Hot Pursuit. Ik zal de film ooit nog wel een keer kijken voor Witherspoon.

 4. Ik mis The Wolfpack in het rijtje. Die wil ik in ieder geval heel graag zien.
  Verder vond ik de eerdere Vacation als kind geweldig, dus ik ben benieuwd naar de nieuwe. Maar net als de meeste hier wel lekker op de bank. Over een jaar of 3 dus 😉

  1. Ja, klopt die is ook uit idd. Ik heb het even bij de grotere releases gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *