Take This Waltz
Met: Michelle Williams, Seth Rogen
Regisseur: Sarah Polley
Go-actrice Sarah Polley verraste het publiek al eerder met de veel geprezen film Away From Her. Ze nam opnieuw plaats op de regiestoel voor komisch drama Take This Waltz, een film die ze ook zelf geschreven heeft. Michelle Williams speelt de gelukkig getrouwde Margot die verliefd wordt op haar buurman (Luke Kirby). Ze besluit hem beter te leren kennen, wat haar vervolgens doet twijfelen aan haar relatie met haar man Lou (Seth Rogen).

Ook nieuw in de bioscoop: Red Lights met Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Elizabeth Olsen en Robert DeNiro. Weaver en Murphy bestuderen mensen met paranormale gaven om te achterhalen of ze de real deal zijn of niet. DeNiro speelt een blinde paragnost die ze nog nooit hebben kunnen betrappen op bedrog. Murphy wilt zijn gaven nog een keer onderzoeken, dit tot ongenoegen van Weaver.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *