American Horror Story. Ik ben al fan. Wanneer gaat een Nederlandse zender AHS eindelijk uitzenden zodat meer mensen kunnen genieten van deze bizarre serie van de makers van Glee? Gelukkig is seizoen 1 vanaf 24 oktober te koop. In Amerika start seizoen 2, American Horror Story: Asylum, op 17 oktober. Promotie voor de serie is inmiddels in volle gang. Naast een hoop viral videos, zijn er ook 2 creepy promo’s uit.


Elk seizoen van AHS is een losstaand verhaal. Het tweede seizoen speelt zich af in de jaren ’60 in een psychiatrische instelling onder leiding van een non, gespeeld door Jessica Lange. Lange is niet de enige acteur die terugkeert in een nieuwe rol. Ook Evan Peters, Zachary Quinto, Lily Rabe en Sarah Paulson zijn opnieuw te zien.


Maar we maken ook kennis met een aantal nieuwe gezichten. Zoals in de promo’s al is te zien spelen Chloë Sevigny (Big Love), Joseph Fiennes (Shakespear in Love), James Cromwell (The Green Mile) en Maroon 5-zanger Adam Levine rollen in Asylum. Clea DuVall (Identity) is vluchtig in de eerste promo te zien naast Paulson. Verder spelen Franka Potente (Lola Rennt) en Jenna Dewan (Step Up) gastrollen in het nieuwe seizoen.

Kom op, FoxLife! Jullie zenden ook The Walking Dead uit! Geef American Horror Story een kans.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *