Er gaan weer nieuwe films in première! Alleen lijkt de nieuwe Cameron Crowe film Aloha, die gepland stond voor een release op 27 augustus, toch te ontbreken. Maar wat draait er wel? Dit zijn de wide releases van deze week:

Trainwreck
Comedienne Amy Schumer is erg populair in Amerika, maar nog niet heel bekend in Nederland. Zij schittert nu samen met Bill Hader in haar eerste echte film Trainwreck die in Amerika een groot succes was.

Amy wordt van jongs af aan verteld dat monogamie een onmogelijk streven is. Als carrièrevrouw die schrijft voor een tijdschrift vermijdt ze daarom serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Sterker nog, als het aan haar ligt houdt ze het liever bij one night stands. Wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met de charmante sportarts Aaron Conners lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

Nostra heeft Trainwreck al gezien. Je kan zijn recensie bekijken op De Filmkijker!

We Are Your Friends
Zac Efron, Emily Ratajkowski en Wes Bentley spelen de hoofdrollen in muziekdrama We Are Your Friends.

Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole, gespeeld door Efron. Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden, maar ’s avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James, een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij de bloedmooie vriendin van James. Cole valt als een blok voor haar, maar tegelijkertijd dreigt hij ook vrienden te verliezen.

Jacqueline heeft de film al gezien. Bekijk haar recensie op Sweet Movies!

American Ultra
Het burgerlijke bestaan van een stoner, genaamd Mike, en diens vriendin wordt verstoord wanneer het verleden hem lijkt te achtervolgen. Mike blijkt een zogenoemde ‘sleeper agent’ te zijn en wordt het doelwit van een operatie van de regering die hem probeert weg te vagen. Dit blijkt geen gemakkelijke taak te zijn, want Mike is te goed getraind en te high om te pakken te krijgen.

Jesse Eisenberg en Kristen Stewart spelen de hoofdrollen in actiekomedie American Ultra. In bijrollen zijn o.a. Topher Grace, Walton Goggins en Connie Britton te zien.

X + Y
Hugo-acteur Asa Butterfield speelt de hoofdrol in X + Y. Hij is te zien als de licht autistische tiener Nathan die zich na de plotselinge dood van zijn vader terugtrekt in zijn eigen wereldje. Anderen houdt hij op afstand, zelfs zijn moeder Julie. Met liefde en genegenheid kan hij niet overweg, het enige dat hij begrijpt is wiskunde. Zijn leraar, Mr. Humphreys, ontdekt Nathans talent voor cijfers en bezorgt hem een plek in de Britse ploeg voor de Internationale Wiskunde Olympiade. Als lid van een team, dat ook nog eens een grote kans heeft de Olympiade te winnen, lijkt Nathans leven voorgoed te veranderen.

Naast Butterfield zijn ook Sally Hawkins en Rafe Spall in X + Y te zien.

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ben wel benieuwd naar American Ultra en ik weet dat m’n oudste dochter graag die Zac Efron film wil zien 🙂

    1. American Ultra lijkt me een grappige film! Samen met Trainwreck wil ik die het liefst zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *