We moeten nog even wachten op The Force Awakens. In de tussentijd kan je naar de bios voor deze films:

Steve Jobs
Michael Fassbender speelt Steve Jobs, CEO en oprichter van Apple. De film neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten, eindigend met de onthulling van de iMac in 1998.

Steve Jobs is geregisseerd door Danny Boyle (127 Hours). Naast Fassbender zijn ook Seth Rogen, Jeff Daniels, Sarah Snook en Kate Winslet te zien in de film.

The Night Before
Seth Rogen is deze week ook te zien in de komedie The Night Before met Anthony Mackie en Joseph Gordon-Levitt. Zij spelen jeugdvrienden die ieder jaar op kerstavond samen gaan feesten. Nu ze volwassen zijn, komt er einde aan deze traditie. Ze besluiten om er nog één keer een onvergetelijke avond van te maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische kerstfeest in New York – te gaan.

The Night Before is een komedie van regisseur Jonathan Levine, die eerder Warm Bodies en 50/50 maakte.

Ook nieuw in de bios: Nederlandse producties Hallo Bungalow en Fashion Chicks, Pawn Sacrifice met Tobey Maguire en Suffragette met Carey Mulligan.

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

5 reacties

  1. Wil beide films wel graag zien 🙂

    1. Ik wil ze ook zien, maar liever lui thuis op de bank. 😀

  2. Heel graag Steve Jobs en Suffragette. Die eerste zal wel lukken aangezien ik een mede protagonist heb die een groot Michael Fassbender fan is 🙂

    1. Oh dan moet dat wel goed komen inderdaad! 😀

  3. The Night Before draait helaas in Tilburg niet in de cinema.

    Jobs vorige week gezien en vond ik echt een dijk van een film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *