Naast de nieuwe Bond film weinig nieuwe wide releases deze week. Misschien verstandig om inderdaad niet de concurrentie aan te gaan met Spectre.

Spectre
Door een mysterieus bericht wordt James Bond (Daniel Craig) geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de complexe, bedrieglijke waarheid achter ‘SPECTRE’.

In Spectre zijn ook Christoph Waltz, Léa Seydoux, Naomi Harris, Monica Bellucci en Ralph Fiennes te zien en de film werd geregisseerd door Sam Mendes die eerder verantwoordelijk was voor Skyfall.

Youth
Fred (Michael Caine) en Mick (Harvey Keitel) zijn twee oude vrienden die in een luxe resort in de Alpen vertoeven voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen leven als respectievelijk componist/dirigent en regisseur, en geven ondertussen op humoristische wijze hun ongezouten mening over de levens van hun kinderen, de jonge studenten in Mick’s schrijversgroepje en de andere hotelgasten.

Youth is de nieuwe film van regisseur Paolo Sorrentino. Zijn vorige film La grande bellezza won de Oscar voor Beste buitenlandse film.

Ook nieuw in de bios: No Escape met Pierce Brosnan, The Paradise Suite, De Grote Zwaen en de originele Invasion of the Body Snatchers (1956)!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

  1. Dat wordt zeker een bezoek aan de bioscoop om Spectre te zien.

    1. Ik ben zelf geen Bond fan, maar na het zien van de trailer lijkt Spectre me wel meer aan te spreken dan Skyfall.

  2. Ik ga voor Youth en The paradise suite. Bond kijk ik thuis wel een keer op de bank 🙂

    1. Youth lijkt me ook een aardige film. Maar die bekijk ik dan thuis op de bank :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *