poster-annieAnnie
Met: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx
Regisseur: Will Gluck (Easy A)
De 11-jarige Quvenzhané Wallis heeft al een Oscar-nominatie op zak voor haar rol in Beasts of the Southern Wild. En nu speelt zij de hoofdrol in de remake van Annie met Cameron Diaz in de rol van Miss Hannigan en Jamie Foxx als de Daddy Warbucks van dit verhaal. Hoewel een remake van deze klassieker niet nodig is, lijkt Annie wel een leuke film voor de kerstdagen.

poster-exodusExodus: Gods and Kings
Met: Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul
Regisseur: Ridley Scott (Gladiator)
Christian Bale lijkt misplaatst in deze nieuwe epos van Ridley Scott. Hij speelt Moses die zich verzet tegen de Egyptische farao Ramses. Tenminste lijken de plagen wel indrukwekkend in beeld gebracht.

Ook nieuw in de bioscoop: Hilary Swank als een klassiek pianiste die gediagnosticeerd wordt met ALS in You’re Not You. Ook met Emmy Rossum, Jason Ritter en Josh Duhamel.

Tags: , ,

2 Comments

 1. Paul Hauer

  20 december 2014 at 09:04

  Ik ga vandaag naar Exodus en ik ben heel benieuwd of deze een beetje in de buurt kan komen van bijvoorbeeld Gladiator. Ik reken nergens op 🙂 Annie probeer ik van de week nog even mee te pakken, want die lijkt mij ook ontzettend leuk!

  1. Gwen

   20 december 2014 at 10:54

   Ik ben benieuwd! Ik houd je blog in de gaten 😉

   Ik ga volgende week naar Annie en You’re Not You. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *