Jammer dat door wie dan ook besloten is om Bait en The Possession op dezelfde dag uit te brengen. Horror doet het vaak niet zo goed in de Nederlandse box office. Moeten we de films dan ook nog met elkaar laten concurreren (zie ook de release van Piranha 3DD vs Chernobyl Diaries afgelopen juni)? Gelukkig spreken Bait en The Possession verschillende horror fans aan, maar toch.

Bait
Met: Xavier Samuel, Julian McMahon, Alex Russell, Sharni Vinson
Regisseur: Kimble Rendall
Haai in een supermarkt! Heb je echt meer reden nodig om deze film een kans te geven? Goed, het verhaal klinkt super cheesy en de poster ziet er ook goedkoop uit, maar Bait is een vermakelijke film. Wanneer een tsunami een Australisch kustplaatsje overspoelt, komen de medewerkers en klanten van een supermarkt samen met een overvaller vast te zitten in de winkel. Waar dus ook nog een haai zwemt.

 

 

The Possession
Met: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick
Regisseur: Ole Bornedal
Houd je niet zo van haaien in een supermarkt, maar ga je liever voor een kwaadaardige geest? Dan is The Possession iets voor jou. Een meisje koopt een oude dood op een rommelmarkt zonder te weten dat het een Dibbuk doos is waar een kwaadaardige geest in leeft. Zij begint zich vervolgens steeds vreemder te gedragen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *