Prometheus
Met: Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace
Regisseur: Ridley Scott
Is Prometheus nou wel of niet de prequel op de Ridley Scott klassieker Alien? We gaan er met de release van de film eindelijk achter komen. Een team ontdekkingsreizigers gaat opzoek naar de oorsprong van de mensheid op aarde. Wat volgt is een gevecht om de toekomst van de mens veilig te stellen. Ik ben erg benieuwd naar deze film.

 
Our Idiot Brother
Met:  Paul Rudd, Zooey Deschanel, Elizabeth Banks, Emily Mortimer
Regisseur: Jesse Peretz
Ned (Rudd) is de idiote broer van Natalie (Deschanel), Miranda (Banks) en Liz (Mortimer). Na een justitieel probleem trekt hij bij zijn zussen in en gooit hij hun levens overhoop. Ik ben verbaasd dat deze indie comedy een bioscoop release heeft gekregen in Nederland en nog tijdens blockbuster seizoen ook!

Ook nieuw in de bioscoop: de nieuwste Wes Anderson film Moonrise Kingdom met Bruce Willis en Edward Norton. En actie/thriller The Cold Light of Day met Henry Cavill en voor de afwisseling, Bruce Willis.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *