Veel nieuwe titels in de bioscoop deze week. Hier een overzicht van de wide releases:

Burnt
In Burnt speelt Bradley Cooper de rol van Adam Jones, een succesvolle chef die alles kwijt is geraakt door zijn arrogantie en drugsgebruik. Hij probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen in Londen waar hij een nieuw restaurant opent. Naast Cooper zijn ook Sienna Miller, Omar Sy, Daniel Brühl, Alicia Vikander, Uma Thurman en Emma Thompson in Burnt te zien.

Bridge of Spies
In deze drama/thriller van Steven Spielberg speelt Tom Hanks advocaat James Donovan. Wanneer de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangen genomen Amerikaanse U-2 piloot, bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de Koude Oorlog.

Er ist wieder da
In deze Duitse komedie, gebaseerd op de bestseller van Timur Vermes, is Hitler verrassend genoeg terug. Zeventig jaar na zijn vermeende dood wordt hij wakker naast zijn voormalige bunker, nu ergens in een Berlijnse woonwijk. De oorlog is voorbij en de Duitse samenleving is zo multicultureel geworden dat hij niets herkent. Hitler begint vervolgens een nieuwe carrière op TV en internet, omdat hij als een briljante komediant wordt gezien.

Ook nieuw in de bios: animatiefilm The Good Dinosaur, Glassland met Toni Collette en Will Poulter, Solace met Anthony Hopkins en By the Sea van en met Angelina Jolie.

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Voor mij worden het in ieder geval The Good Dinosaur en Bridge of Spies!

  2. Ik ga voor Er ist wieder da en By the sea. Die laatste schijnt best wel goed te zijn. Althans, dat is wat ik lees. Beetje een arthousefilm voor Amerikaanse begrippen.

  3. Ik wil ze allemaal nog wel zien maar kom een beetje tijd tekort deze week.
    Wel morgen met vrouw- en zoonlief naar The Good Dinosaur!

  4. Burnt en Bridge of Spies wil ik nog graag zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *