Het is weer donderdag! Tijd voor een overzicht van de nieuwste wide releases:

Crimson Peak
Guillermo del Toro is terug met Crimon Peak, een gothische horrorfilm met in de hoofdrollen Mia Wasikowska, Tom Hiddleston en Jessica Chastain.

De jonge, aspirerend schrijfster Edith Cushing (Wasikowska) wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt en onthoudt…

Black Mass
Black Mass vertelt het verhaal van Whitey Bulger (Johnny Depp), de broer van een staatssenator en de meest beruchte, gewelddadige crimineel in de geschiedenis van Zuid-Boston. Hij wordt een FBI-informant om een maffia familie te grazen te nemen.

De film heeft een topcast die bestaat uit Kevin Bacon, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Peter Sarsgaard en Adam Scott. Black Mass werd geregisseerd door Scott Cooper die eerder Crazy Heart en Out of the Furnace maakte.

Ja, ik wil!
Roos (Elise Schaap) is succesvolle en aantrekkelijke vrouw van begin dertig. Wanneer ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze steeds weer gedumpt. Alsof Roos het nog niet zwaar genoeg heeft, wordt ze uitgenodigd voor de bruiloften van haar exen. Op een gegeven moment valt ze voor de charmes van een knappe arts (Thijs Römer). Heeft ze in hem eindelijk de ware gevonden?

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

8 reacties

 1. Ik ben zo benieuwd naar Crimson Peak 🙂

 2. Black Mass vond ik tegen vallen en de andere twee films spreken me niet aan. Ga zelf dit weekend in ieder geval naar het PAC festival en hoop ook binnenkort nog naar Sicario te gaan

  1. Ja, ik had het gelezen in je recensie idd. Wel jammer dat de film zo tegenviel.

   Veel plezier bij het PAC festival! 🙂

 3. Ik ga Crimson Peak aankomende week bespieden in de bios. Ben ook best benieuwd naar Black Mass. Maar het wordt sowieso Crimson Peak.

  1. Lijkt me een goede keuze! Laat me weten wat je van de film vindt. 🙂

 4. Ik wil erg graag naar Crimson Peak! Even wachten totdat vrouwlief tijd heeft hiervoor.

  Black Mass gezien maar vond m een beetje tegenvallen

  Ja, ik wil! deze zeker niet in de bioscoop zien. Dit trekt me helemaal niet.

  1. Ik wil Crimson Peak ook graag zien, maar ik heb helaas niet zoveel tijd om naar de bios te gaan. :S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *