Vorige week was een vrij rustige week wat betreft premières. Deze week draaien er weer meer nieuwe films in de bios en er zijn zelfs een aantal films gisteren al in première gegaan. We kijken hier naar de belangrijkste wide releases:

The Walk
Vorige week kon je The Walk al in de voorpremière bekijken, maar vanaf vandaag draait de film ‘officieel’ in de bioscoop.

Joseph Gordon-Levitt speelt Philippe Petit, de koorddanser die centraal stond in de Oscar-winnende documentaire Man on Wire. Petit had in 1974 het plan om op ruim 400 meter hoogte tussen de torens van het World Trade Center door te lopen. The Walk vertelt het verhaal van deze risicovolle stunt.

Sicario
Sicario is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve die eerder Prisoners en Enemy maakte. In de hoofdrollen zien we Emily Blunt, Josh Brolin en Benicio Del Toro.

De idealistische FBI agent Kate wordt uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wetteloze grensgebied dat zich uitstrekt tussen de VS en Mexico gaat het team op een geheime missie onder leiding van Alejandro, een consultant met een twijfelachtig verleden. Om te kunnen overleven wordt Kate gedwongen om alles te betwijfelen waar ze tot dan toe in heeft geloofd.

Pan
Regisseur Joe Wright maakte eerder kostuumdrama’s Pride & Prejudice, Atonement en Anna Karenina, maar waagt zich dit keer aan wat luchtiger materiaal met een live-action versie van Peter Pan.

Een wees wordt meegenomen naar het magische Neverland, een plek vol plezier en gevaar. Hier ontdekt hij uiteindelijk ook zijn lot: veranderen in de legendarische held Peter Pan. Met Hugh Jackman als Blackbeard en Garrett Hedlund als Hook.

Hotel Transylvania 2
In deze sequel zien we dat Dracula zich zorgen maakt dat zijn kleinzoon Dennis, half-mens en half-vampier, nog geen tekenen vertoont van zijn vampierkant. Dracula en zijn monsterlijke vrienden besluiten Dennis een monster-in-opleiding training te geven.

Hotel Transylvania 2 is te bekijken in de originele versie en Nederlandse versie.

Ook nieuw in de bioscoop: Popoz, Life en De Club van Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes.

Welke film(s) wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Hotel Transylvania 2 was erg leuk, The Walk visueel prachtig en over een uurtje naar Sicario waar ik hele hoge verwachtingen van heb

    1. Ben benieuwd wat je van Sicario vindt! De eerste HT vond ik leuk. Ben blij om te horen dat het tweede deel ook leuk is. 🙂

  2. Sicario kijk ik erg naar uit en The Walk wil ik ook zien.

    1. Ik wil beide films ook zien, maar ik ben een beetje bioscoop moe de laatste tijd, dus ik wacht wel op VOD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *