In Time
Met: Amanda Seyfried, Justin Timberlake, Cillian Murphy
Regisseur: Andrew Niccol
Andrew Niccol is met Gattaca, Simone and Lord of War op zijn CV niet de meest commerciële regisseur. Dat hij van sci-fi houdt is geen verrassing. Maar dat hij Justin Timberlake de hoofdrol laat spelen zijn nieuwste film verbaast mij wel.
In Time speelt zich af in de toekomst. Mensen worden daar niet ouder dan 25, tenzij ze meer tijd bij elkaar weten te sprokkelen. De arme Will (Timberlake) wordt door omstandigheden rijk aan tijd, maar wordt ook vals beschuldigd van moord. Jammer dat Timberlake de hoofdrol speelt. Ik vond hem niet goed in The Social Network en ook niet in Bad Teacher. De film spreekt me wel aan. Hopelijk acteer hij in deze film beter.

Real Steel
Met: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Anthony Mackie
Regisseur: Shawn Levy
Real Steel speelt zich ook af in de toekomst, maar in deze toekomst is robotboxen een populaire sport. Jackman denkt in een afgedankte robot een kampioen te zien. Tja, vast heel leuk als je een jongen bent, maar niet mijn ding.

 


Drive
Met: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Christina Hendricks
Regisseur: Nicolas Winding Refn
Gosling doet het een stuk beter dan Mickey Mouse Club collega Timberlake. Hij heeft een Oscar nominatie op zak voor Half Nelson en speelde sterke rollen in Blue Valentine en Lars and the Real Girl. In Drive speelt hij een stuntman die bijverdient als bestuurder van een vluchtauto. Dit gaat natuurlijk een keer mis. Ik hoor alleen maar goede dingen over Drive en Gosling is een favoriet. Ben erg benieuwd!

Ook in de bios: Dream House met Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts. Craig en Weisz verhuizen naar een nieuwe woning, maar er is iets gebeurd in de woning. Klinkt als 100 andere soortgelijke andere films. Verder is Sarah Jessica Parker te zien in I Don’t Know How She Does It, een comedy over een werkende moeder.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *