American Reunion
Met: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott, Tara Reid, Mena Suvari, Chris Klein, Shannon Elizabeth, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne
Regisseur: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg (Harold & Kumar 2)
Trek in nog een stukje pie? Want 13 jaar na de eerste American Pie zijn de oud-leerlingen van East Great Falls High terug voor hun high school reünie. De gehele cast van de eerste twee films is er weer bij. Meer info hebben we toch niet nodig? Een must see voor de fans!

Take Shelter
Met: Michael Shannon, Jessica Chastain, Katy Mixon
Regisseur: Jeff Nichols
Bouwvakker Curtis LaForche (Shannon) krijgt visioenen over een aankomende storm. Ondanks dat hij twijfelt aan zijn geestelijke gezondheid, start hij met de bouw van een schuilkelder voor zijn gezin. Is er inderdaad een storm op komst of heeft Curtis hulp nodig? Mooie film met een prachtrol voor Michael Shannon.

Ook nieuw in de bios: Titanic 3D. Ja, de film die we allemaal al gezien hebben draait nu weer in de bioscoop. Alleen komt het nu allemaal in 3D op je af. Ga niet weer de rekening van James Cameron vullen met je geld. Kies dit weekend voor iets origineels als Take Shelter of voor onze oude vrienden in American Reunion.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *