Ik kijk al een tijdje uit naar Everest. Jammer dat mijn vakantie precies samenvalt met de release van de film waardoor ik nog even moet wachten. Maar Everest is niet de enige film die deze week een release krijgt.

Everest
Everest speelt zich af in 1996 en gaat over de ramp op Mount Everest met Jason Clarke als de leider van de expeditie en Michael Kelly als Jon Krakauer die later het boek Into Thin Air schreef over de ramp. Jake Gyllenhaal speelt de leider van een ander team op Mount Everest. De rest van deze top cast bestaat o.a. uit John Hawkes, Josh Brolin, Robin Wright, Sam Worthington en Keira Knightley.

Maze Runner: The Scorch Trials
Een klein jaar na de release van The Maze Runner is er nu alweer het vervolg The Scorch Trials met opnieuw Dylan O’Brien en Kaya Scodelario in de hoofdrollen.

Thomas (O’Brien) en de andere Gladers krijgen te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De zoektocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen.

Knight of Cups
Rick is werkzaam als scenarioschrijver in Los Angeles. Hij is verslaafd aan succes, maar voelt zich ook wanhopig door de leegheid van zijn leven. Net zoals de tarotkaart ‘Knight of Cups’ is Rick snel verveeld en zoekt hij steeds nieuwe uitdagingen, maar hij is ook een artiest, een romanticus en een avonturier.

De nieuwe film van regisseur Terrence Malick zit vol met bekende gezichten, waaronder Christian Bale, Natalie Portman, Joe Manganiello, Wes Bentley en Cate Blanchett.

Welke film wil jij graag zien?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. The Maze Runner kijk ik stiekem toch wel naar uit. Everest lijkt me ook spannend en over Knight of Cups hoor ik verschillende verhalen. Of je vindt hem goed, of niet.

    1. Knight of Cups klinkt als een vage film. Misschien leuk als de film een keer op tv is, maar ik zou er niet voor naar de bios gaan.

  2. The Maze Runner en Everest worden het voor mij. Voor Malick moet je in de mood zijn en zijn trage films zijn niet altijd aan mij besteed.

    1. Dat gevoel ken ik. Ik geef vaak toch de voorkeur aan iets wat makkelijker wegkijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *