We Bought a Zoo
Met: Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning, Thomas Haden Church
Regisseur: Cameron Crowe
Het duurde even, maar eindelijk draait er een nieuwe film van Cameron Crowe in de bioscoop. Eerder regisseerde hij al feel good films als Jerry Maguire, Almost Famous en Elizabethtown. In We Bought a Zoo speelt Matt Damon een weduwnaar met twee kinderen die besluit een dierentuin te kopen. Hij krijgt onder andere hulp van Kelly (Johansson) die al langer in de dierentuin werkt.

The Cabin in the Woods
Met: Chris Hemsworth, Amy Acker, Jesse Williams, Richard Jenkins
Regisseur: Drew Goddard
Drew Goddard werkte jaren geleden samen met Joss Whedon aan Buffy the Vampire Slayer. Samen schreven ze het script voor The Cabin in the Woods. De tagline van de film (you think you know the story) belooft dat het bekende verhaal van een groep jongeren in een afgelegen huisje in het bos een twist krijgt. En dat kunnen we aan Goddard en Whedon wel overlaten.

Ook nieuw in de bioscoop: Battleship met Liam Neeson en Taylor Kitsch. Daarnaast draait Martha Marcy May Marlene met Elizabeth Olsen eindelijk in meer zalen dan alleen in EYE Amsterdam.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *