Bachelorette
Met: Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan, Adam Scott, James Marsden
Regisseur: Leslye Headland
Becky (Rebel Wilson, Bridesmaids) nodigt haar oude vriendinnen Regan (Dunst), Katie (Fisher) en Gena (Caplan) uit voor haar bruiloft. Regan is niet blij dat de dikke Becky als eerste van de groep trouwt. De meiden organiseren een vrijgezellenfeest voor haar, maar dat loopt uit de hand.
Bachelorette mag misschien gezien worden als een rip-off van de ongrappige hit film Bridesmaids, maar wat mij betreft ziet deze film er veel beter uit met dank aan de goede cast.

Ook nieuw in de bioscoop: Het vijfde deel uit de Resident Evil franchise Retribution draait vanaf vandaag in de bioscopen, maar de kans is groot dat de film niet in een bioscoop bij jou in de buurt draait. Om één of andere reden is RE:5 maar in 3 zalen in het land te zien. Maar waarom? Geen idee. Jammer! In dit deel is Michelle Rodriguez opnieuw te zien.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *