poster-focusFocus
Met: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro
Regisseur: Glenn Ficarra en John Requa (Crazy, Stupid, Love)
Na de flop die After Earth was, hebben we Will Smith een tijdje niet meer gezien als hoofdrolspeler. Nu is hij terug met Focus, waarin hij een meester op het gebied van misleiding speelt, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess (Robbie). Hij verbreekt de relatie wanneer hij een risico in haar ziet. Drie jaar later duikt zij weer op als volleerde femme fatale.

poster-wildWild
Met: Reese Witherspoon, Laura Dern, Michiel Huisman
Regisseur: Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club)
Wild is gebaseerd op het ware verhaal van Cheryl Strayed (gespeeld door Witherspoon) die na het overlijden van haar moeder besluit om zonder enige ervaring een tocht van 1600 km te maken langs de Pacific Crest Trail. Witherspoon en Dern kregen Oscar-nominaties voor hun rollen.

Ook nieuw in de bios: fantasy/avonturenfilm Seventh Son waarin Jeff Bridges vecht tegen het kwaad. Eeuwen geleden heeft hij een slechte en krachtige heks (Julianne Moore) gevangen gezet. Nu ze ontsnapt is, is zij uit op wraak.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Wild wil ik wel graag zien. Lijkt mij wel iets weghebben van Tracks en Into the wild. Ik ben benieuwd, zeker gezien de Oscarnominatie voor Reese.

    1. Ik wil Wild ook zien, maar misschien wacht ik tot de film op dvd is. Mijn volgende bioscoop bezoekje wordt American Sniper. 🙂

  2. lijkt me echt leuk deze film. American Sniper is trouwens ook echt een aanraderrr. Ik verklap niks:D

  3. Wild heb ik bij het PAC festival gezien en het was niet echt aan mij besteed. Kon maar moeilijk in de film komen en vond Witherspoon eigenlijk ook niet echt heel bijzonder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *