Had ik in november nog teveel keuze voor dit lijstje, valt er voor december verrassend weinig te noemen. Ja, de nieuwe Avatar draait en Netflix komt met 78 kerstfilms, maar verder…

NIEUW IN DE BIOSCOOP – VIOLENT NIGHT
Ik ben geen Avatar fan dus mijn bioscoop tip voor de maand is Violent Night, een actie komedie met David Harbour (Stranger Things) als de kerstman. Hij moet een gezin (én kerst!) redden van een team huurlingen onder leiding van John Leguizamo. Violent Night draait vanaf 1 december in de bios.

NIEUW OP NETFLIX – GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY
Op 23 december geeft Netflix ons een early Christmas present, want dan staat de nieuwe Knives Out film Glass Onion online. Detective Benoit Blanc (Daniel Craig) is terug en moet in Griekenland een nieuwe moordzaak oplossen. De all star cast bestaat nu uit Edward Norton, Kate Hudson, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr. en Dave Bautista. Knives Out nog niet gezien? Wees gerust, want die staat nu ook op Netflix!

Hoe ziet mijn december er verder uit? Ik moet 1899 nog afkijken op Netflix en volg seizoen 2 van Chucky op Fox. Verder staan de eerste 2 afleveringen van American Horror Story: NYC (seizoen 11) nu op Disney+ en hoop ik dat dit seizoen beter zal zijn dan vorig seizoen.

Wat staat er op jouw watchlist voor december?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik ben wel benieuwd naar het oorlogsdrama Devotion en naar de Leonard Cohen docu ‘Hallelujah: A journey, a song’. De documentaire is uit 2021, maar op 29 december krijgt hij zijn bioscooprelease.

    1. Bedankt voor de tips, Daan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *