Darby (nieuwkomer Havana Rose Liu) is onderweg om haar moeder op te zoeken in het ziekenhuis. Door een sneeuwstorm komt zij vast te zitten in een afgelegen bezoekerscentrum met vier andere gestrande automobilisten. Zij ontdekt een ontvoerd meisje in één van de auto’s en moet zien te achterhalen wie de kidnapper is.

Beoordeling
No Exit is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Taylor Adams. Ik heb het boek niet gelezen dus ik kan je niet vertellen hoe trouw deze verfilming is. Ik kan je wel vertellen dat het een vermakelijke thriller is die voldoende verassingen in huis heeft om je aandacht vast te houden, ondanks de beperkte setting.

Toch was ik niet helemaal weg van deze film. Wat ik vooral jammer vond was dat het mysterie – de whodunnit – al snel opgelost was en het daarna meer draaide om het motief van de dader en het bevrijden van het meisje. Ik had nog wel iets langer willen gissen naar de dader. Daarnaast had ik ook nog wat meer over de personages te weten willen komen, want die zijn op Darby na niet goed uitgewerkt. Het helpt ook niet dat Darby niet heel sympathiek is ook al probeert ze wel haar best te doen om het ontvoerde meisje te redden.

Havana Rose Liu speelt een goede hoofdrol en de rest van de cast bestaande uit Dale Dickey (Hell or High Water), Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), David Rysdahl (Nine Days) en Dennis Haysbert (24) is prima.

Conclusie
No Exit is een vermakelijke thriller met een paar aardige verrassingen.
No Exit is nu te zien op Disney+.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *