Na een verrassend geslaagde eerste seizoen mogen we vanaf donderdag weer genieten van de nieuwe streken van onze favoriete killer doll.

Waar gaat Chucky seizoen 2 over?
Chucky (Brad Dourif) wilde in het eerste seizoen Amerika’s kinderziekenhuizen binnenvallen. Uiteindelijk wisten Jake (Zackary Arthur), Devon (Bjorgvin Arnarson) en Lexy (Alyvia Alyn Lind) zijn kwade plannen te verijdelen. Nu is Chucky uit op wraak en brengt hij een bezoekje aan de katholieke school waar de tieners noodgedwongen verblijven.

Tiffany (Jennifer Tilly) is uiteraard ook weer van de partij. Zij houdt nog steeds arme Nica (Fiona Dourif) gevangen, maar hoe verkoopt ze dit aan haar kinderen Glen en Glenda (uit Seed of Chucky)? Alex Vincent is in seizoen 2 ook weer te zien als originele Chucky survivor Andy Barclay. Tot slot duikt Devon Sawa weer op in een nieuwe rol, na vorig seizoen tweemaal te zijn vermoord.

Ook al zin in Chucky seizoen 2? Dat komt goed uit, want Fox zendt dubbele afleveringen uit vanaf 22.00!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *