We gaan alweer richting het einde van het jaar. Voordat we helemaal in de kerst en eindejaarslijstjes stemming zijn, hebben we nog heel de maand november te gaan. Hieronder neem ik alvast de maand met je door.

NIEUW IN DE BIOSCOOP
Barbarian
Vanaf vandaag draait de horrorfilm Barbarian met Justin Long en Bill Skarsgard in de bioscoop. Hier heb ik al veel goede dingen over gehoord, maar gelukkig niet waar het precies over gaat. Iets over een Airbnb? Wat ik wel weet is dat Barbarian 92% fresh scoort op Rotten Tomatoes. Het is geschreven en geregisseerd door Zach Cregger, die je misschien nog kent als acteur van de sitcom Guys with Kids. Voor mij is Barbarian de must see van deze maand!

The Menu
Ook interessant is de horror komedie (of misschien wel zwarte komedie?) The Menu. Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult spelen een stel dat gaat eten bij een exclusief restaurant. Chef Slowik (Ralph Fiennes) heeft een bijzonder menu samengesteld vol schokkende verrassingen. Wat die schokkende verrassingen zijn weet ik niet, maar ik hoop op iets originelers dan mensenvlees. The Menu draait vanaf 24 november in de bioscoop.

Ook nog steeds in de bios: horrorfilm Smile met Sosie Bacon en Kyle Gallner.

LAATSTE AFLEVERINGEN VAN THE WALKING DEAD
Ja, het is echt zo ver. Na 12 jaar moeten we afscheid nemen van The Walking Dead. Deze maand worden de laatste 3 afleveringen uitgezonden! Heel hard hoeven we niet te treuren aangezien er meerdere spinoffs op de planning staan. Hierdoor zijn de laatste afleveringen helaas ook niet erg spannend, omdat we al een goed beeld hebben wie de serie zal overleven. Maar toch: hoe zal de strijd tegen de Commonwealth aflopen? En krijgen we een Rick cameo als post-credit teaser voor de spinoff??
Nieuwe aflevering van The Walking Dead zijn maandag op Disney+ en op Fox (om 22.00) te zien.

LINDSAY LOHAN EN CHORD OVERSTREET IN FALLING FOR CHRISTMAS
Tijd voor een Lindsay Lohan comeback! Vanaf 10 november is Falling for Christmas te zien op Netflix. Lohan speelt een rijke hotelerfgename die na een ski ongeluk geheugenverlies heeft en wordt opgevangen door een knappe lodge eigenaar (Glee-acteur Chord Overstreet) en zijn dochter. Nu al zin in!

FREDDIE PRINZE JR. IN CHRISTMAS WITH YOU
Nog een comeback? Ooit was Freddie Prinze Jr. koning van de romcom en daarom is hij ook de perfecte male lead voor een Netflix kerstfilm! In Christmas With You speelt Lucifer-actrice Aimee Garcia een popster die op zoek is naar inspiratie voor een kersthit. Ze reist af naar een dorpje om de kerstwens van een jonge fan te vervullen, maar vindt daar naast inspiratie ook een nieuwe liefde (Prinze Jr.). Vanaf 17 november te zien!

VAN DE MAKERS VAN DARK: 1899
Tot slot een nieuwe serie die een must watch is voor de fans van de Duitse serie Dark. Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. Volgens de beschrijving op Netflix worden de passagiers geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel. Na het zien van Dark ben ik heel benieuwd wat de makers nu weer voor ons in petto hebben! 1899 is vanaf 17 november te zien.

Heb jij nog een kijktip voor november?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. ‘1899’ staat best wel hoog op mijn lijstje! Verder moet ik (ja, nog steeds) ‘Smile’ zien! Voor ‘The Menu’ zag ik voorafgaand aan ‘Amsterdam’ een trailer en die lijkt me ook zeker interessant! Maar we moeten natuurlijk ook geld sparen voor ‘Black Panther: Wakanda Forever’, in de hoop dat dat de eerste echt goede Marvel-film van Fase 4 wordt!

  2. Leuk! Iemand die ook zin heeft in 1899! Hoor er niet veel mensen over.

    Heb zelf alleen niet veel hoop voor Wakanda Forever zonder Chadwick. Ik wacht tot het op Disney+ staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *