Ryan Murphy, de man achter series als Glee en American Horror Story, is tegenwoordig te vinden op Twitter. Hij tweet ook leuke foto’s, zoals deze nieuwe cast foto voor het 4e seizoen van Glee.
Aan het eind van seizoen 3 zagen we hoe Rachel, Kurt, Finn, Santana, Quinn, Mercedes, Mike en Puck hun diploma kregen en dus McKinley High gingen verlaten. Ondanks dat ze niet meer bij New Directions zitten, is er al eerder aangekondigd dat zij allemaal in wisselende mate te zien zullen zijn in seizoen 4 en dat laat deze foto ook zien. Rachel en Kurt gaan in ieder geval naar New York. Hoewel ze een beurs heeft voor the University of Louisville, sluit Santana zich waarschijnlijk bij hen aan. Aan het einde van seizoen 3 kreeg ze steun en geld van haar moeder om te gaan. Quinn staat niet op de foto, omdat actrice Dianna Agron een film aan het opnemen is in Europa. Maar ook zij zal weer in het nieuwe seizoen te zien zijn. Quinn gaat, zoals zo vaak gezegd is in de serie, naar Yale en dat ligt in de buurt van New York. En gaat Finn dan naar St. Louis?

Mercedes gaat richting Los Angeles. Zij kreeg een platencontract aangeboden dankzij het YouTube filmpje van Sam. Mike kreeg een beurs voor een dansschool in Chicago. Puck blijft ondanks zijn droom om een zwembad schoonmaakbedrijf te openen waarschijnlijk in Lima. Hij had zijn spaargeld in seizoen 3 gegeven aan zijn vader.

De overige bekende gezichten zijn dit seizoen natuurlijk weer te vinden op McKinley High. Maar naast Quinn ontbreken er nog meer personages. Zo staat het liefje van Mr. Shue, Emma, niet op de foto. En ook Rory en Joe, gespeeld door Glee Project seizoen 1 winnaars Damian McGinty en Samuel Larsen ontbreken. Joe keert terug in het nieuwe seizoen, maar Rory gaat helaas weer terug naar Ierland (kunnen we Joe niet naar Ierland sturen?). De flirterige Sugar keert gelukkig wel terug. Wade/Unique verandert in het nieuwe seizoen van school en sluit zich aan bij New Directions.

Een andere afwezige is iemand die we nog niet hebben gezien in de serie: Glee Project seizoen 2 winnaar Blake Jenner. Hij speelt Ryder en is vanaf de 5e aflevering te zien volgens Murphy’s tweets. Vier nieuwe castleden zijn wel te vinden op de foto. Naast Sue staat Jake (Jacob Artist), het broertje van Puck. Naast hem staat Marley (Melissa Benoist). De nieuwe Cheerio naast Blaine is Kitty (Becca Tobin). Tot slot, aan de New York kant, staat Brody (Dean Geyer), de nieuwe love interest van Rachel.

Veel veranderingen dus in seizoen 4! In Amerika gaat het nieuwe seizoen vanaf september van start. Wanneer seizoen 4 in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *