Afgelopen dinsdag namen we afscheid van Oh Oh Cherso en gelukkig ook van New Chicks. Vanaf 6 december is de dinsdagavond op RTL 5 helemaal vernieuwd en gaan we van platte reality shows naar Amerikaanse series.

20.30 Glee
Vanaf aanstaande dinsdag is seizoen 3 van Glee te zien op RTL. In Amerika zijn er pas 7 afleveringen uitgezonden van seizoen 3, dus we lopen niet zo ver achter. In deze afleveringen zien we onder andere de audities voor de musical West Side Story, zijn een aantal Glee-clubbers in de race voor class president, krijgt Mike Chang een verhaallijn en maken we kennis met de verwende Sugar Motta (Vanessa Lengies) en Ierse uitwisselingsstudent Rory (Glee Project-winnaar Damian McGinty).

21.25 New Girl
Na Glee is Zooey Deschanel (500 Days of Summer) het stralende middelpunt in New Girl. Ze speelt de super quirky, maar sociaal onhandige Jess die na een break-up een nieuwe woning zoekt. Ze komt terecht bij 3 mannen die Jess ondanks haar rare gewoontes, in hun hart sluiten. Ik heb de pilot al aangezien en je kan mijn review hier lezen. Alleen op 6 december zijn twee afleveringen van New Girl te zien.

21.55 Modern Family
Vanaf 13 december is wekelijks na New Girl seizoen 3 van Modern Family te zien. In het nieuwe seizoen zien we onder andere dat Cameron en Mitchell nog een kind willen adopteren, maar dat Lily dat niet ziet zitten. En Phil neemt Haley mee naar zijn oude universiteit om haar het studentenleven te laten zien.

22.20 Raising Hope
In Amerika zijn ze bezig met seizoen 2 van de comedy Raising Hope. De serie is bedacht door de maker van My Name is Earl en dat is te zien. Jimmy (Lucas Neff) beleeft een one night stand met een vrouw die ter dood veroordeeld blijkt te zijn. Na haar executie is Jimmy verantwoordelijk voor de zorg voor dochter Princess Beyoncé. Met de hulp van zijn ouders Virginia (Martha Plimpton, Emmy-genomineerd voor haar rol) en Burt (Garret Dillahunt, Last House on the Left) probeert hij zo goed mogelijk voor zijn dochter te zorgen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *