31dagen-stokerOktober is horror maand hier op Be Cool, Sodapop! Elke dag staat een andere horrorfilm in de spotlight die het bekijken waard is. Sommige films zijn cheesy fun, andere films juist weer eng, grappig of spannend. Leuk voor Halloween of op een andere dag!

Film van dag #27: Stoker (2013)
Met: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Matthew Goode
Regisseur: Chan-wook Park

Het verhaal
India Stoker (Mia Wasikowska) heeft een goede band met haar vader Richard (Dermot Mulroney). Na zijn overlijden, komt zijn verloren broer Charlie (Matthew Goode) bij haar en haar instabiele moeder (Nicole Kidman) wonen. India raakt vervolgens geïntrigeerd door haar mysterieuze oom.

stoker001Wat is er aan de hand?
Dat moet je zelf maar ontdekken.

Waarom een aanrader?
Stoker is mooi, sfeervol, mysterieus en misschien wat aan de trage kant voor bepaalde horror fans. Laat je door dit laatste niet weerhouden om de film te bekijken. Regisseur Chan-wook Park (Oldboy) heeft een voortreffelijk oog voor detail en weet het uitstekende script van Wentworth Miller (ja, van Prison Break!) naar een hoger niveau te tillen. Stoker is een lust voor het oog! Laat je meeslepen door dit mysterieuze verhaal.

Voor wie?
Voor de horror fan die van gotische horror houdt.

Waar?
Stoker is verkrijgbaar op dvd.

Tags: , , ,

4 Comments

 1. Paul

  31 oktober 2016 at 09:57

  Altijd links laten liggen. En ik twijfel nog steeds…

  1. Gwen

   1 november 2016 at 17:23

   Wat weerhoudt je?

   1. Paul

    2 november 2016 at 13:52

    Ja, weet ik eigenlijk niet… Het boeit mij niet of zo…

    1. Nostra

     11 november 2016 at 16:35

     Het verhaal en de sfeer van deze film is erg vreemd en daardoor kon ik niet helemaal in het verhaal komen, maar Chan-wook Park laat wel heel erg mooie, indrukwekkende beelden en overgangen zien. Zou ‘m een kans geven Paul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *