Aanraders: 3x romcoms op Netflix

Netflix is de laatste tijd goed bezig met het uitbreiden van hun collectie. Ze hebben weer een aantal aardige titels toegevoegd waaronder The Nightmare Before Christmas, The Help, The Call, The Horse Whisperer en The Royal Tenenbaums. Vandaag kijken we naar drie romcoms die nu te zien zijn via de populaire streamingsdienst.

While You Were Sleeping (1995)
whileyouweresleepingDe eenzame Lucy (Sandra Bullock) redt het leven van Peter (Peter Gallagher), op wie zij al een tijdje verliefd is. Hij ligt in een coma en door een misverstand denkt zijn familie dat Lucy zijn verloofde is. Wanneer zij Jack (Bill Pullman), de broer van Peter, ontmoet, krijgt zij gevoelens voor hem.

Eén van mijn all time favoriete romantische komedies is While You Were Sleeping. Een mierzoet verhaal met een charmante Sandra Bullock in de hoofdrol. Zeker een aanrader als je de film nog nooit gezien hebt, met name rond de kerstdagen!

Confessions of a Shopaholic (2009)
confessionsofashopaholicRebecca Bloomwood (Isla Fisher) heeft een koopverslaving en veel schulden, maar krijgt een nieuwe baan als financieel journalist. Ze krijgt veel succes door het geven van financieel advies aan anderen. Helaas lukt het haar niet om haar eigen advies op te volgen.

Confessions of a Shopaholic is gebaseerd op het populaire, gelijknamige boek van Sophie Kinsella. Isla Fisher zet een charmante Becky neer en ze heeft prima chemistry met Hugh Dancy die haar love interest en baas Luke Brandon speelt. Een grappige romcom met een aantal herkenbare momenten uit de boeken en een onweerstaanbare Fisher.

You Again (2010)
youagainStel dat de persoon die je leven een hel heeft gemaakt op de middelbare school met je broer gaat trouwen? Het overkomt Marni (Kristen Bell) en zij is vastberaden om aan iedereen te laten zien dat Joanna (Odette Annable) geen steek veranderd is.

You Again bevat meer komedie dan romantiek, maar doordat de film geen cliché romcom plot volgt is het wel een vermakelijke zit geworden met een vleugje romance. Dankzij het komische talent van Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver en Betty White is You Again zeker ook de moeite waard.

Wat is jouw favoriete romcom?

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *