LET OP: BATS, BONES & DICE GAAT HELAAS NIET MEER DOOR! LEES HIER MEER.


Supernatural fans opgelet! Niet alleen Samantha Ferris is volgende maand aanwezig op Bats, Bones & Dice, maar ook Steven Williams, beter bekend als Rufus Turner in de populaire serie.

bbd-williamsDe Amerikaanse acteur speelde ook Agent X in The X-Files en Virgil in The Leftovers. Daarnaast speelde hij rollen in 21 Jump Street, L.A. Heat, Stargate SG-1, MacGyver, Veronica Mars, The A-Team en Jason Goes to Hell: The Final Friday.

Steven werd geboren in Memphis, Tennessee, maar groeide op in Chicago. Al sinds de jaren ’70 is hij actief in de showbusiness van films en series, waaronder veel spannende horrorfilms. Zijn repertoire maakt hem een graag geziene gast op Bats, Bones & Dice!

Wie zou jij willen zien op Bats, Bones & Dice?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

3 reacties

  1. Leuk! Ik ken hem inderdaad van The X Files en The Leftovers. Oja, en The Blues Brothers! 🙂

    1. Wil je hem ook gaan ontmoeten? Tot nu toe heb ik alleen Tom Savini op mijn lijstje.

      1. Ik moet nog even in overleg over de interviews. Ik wil heel graag Naomi Grossman spreken, omdat ik een AHS fan ben. Maar Steven Williams en Tom Savini zijn ook cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *