Films Films Films

[Gesloten] Winactie: maak kans op een Blu-ray van Split

M. Night Shyamalans hit film Split is vanaf 21 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! In samenwerking met Triple P Entertainment en Universal Pictures mag Be Cool, Sodapop een Blu-ray examplaar van Split weggeven. Wil jij kans maken op een Blu-ray van deze spannende film? Beantwoord hieronder de volgende vraag:

Met welke horrorfilm brak Split hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy vorig jaar door?

Over de film Split
Kevin (James McAvoy), die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, heeft 23 persoonlijkheden aan zijn psychiater Dr. Fletcher (Betty Buckley) onthuld. Maar dat zijn ze niet allemaal, er is nog één die alle anderen wil overnemen en Kevin aanzet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey (Anya Taylor-Joy). Samen met zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen.

Ik bekeek Split eerder dit jaar in de bios en werd blij verrast door M. Night Shyamalans nieuwste film en de sterke rollen van McAvoy en Taylor-Joy. Lees mijn volledige recensie hier.

Maak kans op een Blu-ray van Split
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op een Blu-ray exemplaar van Split! Tot en met woensdag 28 juni 2017 kan je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt na 28 juni bericht per mail. Succes!

Met dank aan Triple P Entertainment en Universal Pictures voor het beschikbaar stellen van een Blu-ray exemplaar!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *