Zijn het zombies, plunderaars of is het iets totaal anders? The Day gaat over een groepje overlevenden in een post-apocalyptische wereld. In de trailer is te zien hoe zombie-achtige wezens op het huis afkomen waar de overlevenden zich verschuilen. Dit doet wel denken aan seizoen 2 van The Walking Dead, maar misschien verrast de film is door het een andere wending te geven.

Er zitten ook een paar bekende gezichten in The Day wat altijd een plus is voor mij. Shawn Ashmore speelde eerder goede rollen in horrorfilms als The Ruins en Frozen. De mooie Shannyn Sossamon was ooit een veelbelovend talent dankzij rollen in A Knight’s Tale en 40 Days & 40 Nights. Het is goed om haar weer te zien! En daarnaast is ook voormalig hobbit en Lost-acteur Dominic Monaghan in de film te zien.

Het gebruik van kleur (of juist het gebrek aan) werkt goed. Het geeft de trailer een onheilspellend gevoel.

The Day draait volgende maand in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend volgens IMDB.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *