Trailer park

Trailer: aliens veroveren de wereld met een stappenplan in The 5th Wave

Ik weet niet goed wat ik moet denken van The 5th Wave na het zien van de trailer voor deze film. Het idee klinkt op zich interessant. Chloë Grace Moretz speelt de jonge Cassie Sullivan die in de trailer uitlegt dat de aliens inmiddels bij stap 5 zijn van hun plan om de wereld te veroveren. Stap 5 houdt in dat aliens de lichamen van mensen overnemen die niet tijdens de eerdere stappen zijn overleden. Wat dan wel weer jammer is dat The 5th Wave een verfilming is van de zoveelste young adult novel, nu één van Rick Yancey, en dat is ook wel aan de trailer te zien. Om eerlijk te zijn ben ik ook wel een beetje moe van al die YA verfilmingen. Er zijn er inmiddels al zoveel geflopt.

Moretz bevindt zich wel in goed gezelschap, want ook Ron Livingston, Maria Bello, Maika Monroe en Liev Schreiber spelen in The 5th Wave die vanaf 28 januari 2016 in de Nederlandse bioscopen draait.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Neh, wacht wel op de VOD release 😉

    1. Ik zie mezelf ook niet naar de bios gaan voor deze film dus ik wacht met je mee 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *