Reese Witherspoon en Sofia Vergara hebben al eerder bewezen dat ze funny ladies zijn. Helaas ziet de trailer voor hun komedie Hot Pursuit er niet zo funny uit. Witherspoon speelt een politieagente die een belangrijke getuige (Vergara) naar Dallas moet brengen, maar dat verloopt natuurlijk niet zo gemakkelijk. Regisseuse Anne Fletcher maakte eerder 27 Dresses en The Proposal dus misschien is de film toch leuker dan ik verwacht. Aan het talent van Witherspoon en Vergara kan het niet liggen.

Het is nog niet bekend wanneer Hot Pursuit in Nederland te zien is.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Sofia Vergara rocks. Dit is niet echt een film waar ik voor naar de bios ga, maar ik zal hem zeker gaan zien.
    Benieuwd naar jouw recensie tegen die tijd.

    1. Haha dit is voor mij ook geen film waar ik voor naar de bios ga tenzij een vriendin het graag wil zien dan ga ik wel mee.

      Thanks! Die review zal zeker op een gegeven moment komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *