Reese Witherspoon en Sofia Vergara hebben al eerder bewezen dat ze funny ladies zijn. Helaas ziet de trailer voor hun komedie Hot Pursuit er niet zo funny uit. Witherspoon speelt een politieagente die een belangrijke getuige (Vergara) naar Dallas moet brengen, maar dat verloopt natuurlijk niet zo gemakkelijk. Regisseuse Anne Fletcher maakte eerder 27 Dresses en The Proposal dus misschien is de film toch leuker dan ik verwacht. Aan het talent van Witherspoon en Vergara kan het niet liggen.

Het is nog niet bekend wanneer Hot Pursuit in Nederland te zien is.

Tags: , ,

2 Comments

 1. De Protagonisten (v)

  22 februari 2015 at 14:44

  Sofia Vergara rocks. Dit is niet echt een film waar ik voor naar de bios ga, maar ik zal hem zeker gaan zien.
  Benieuwd naar jouw recensie tegen die tijd.

  1. Gwen

   22 februari 2015 at 14:57

   Haha dit is voor mij ook geen film waar ik voor naar de bios ga tenzij een vriendin het graag wil zien dan ga ik wel mee.

   Thanks! Die review zal zeker op een gegeven moment komen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *