The Walking Dead is bijna terug en ik kijk er eigenlijk niet zo naar uit

thewalkingdead004Over de maandje is The Walking Dead weer terug op de buis en dan weten we eindelijk wie aan zijn of haar bloederige eind komt door Negan en zijn geliefde knuppel Lucille. Terwijl ik nog steeds hoop dat het slachtoffer niet Glenn is en de meeste mensen het met mij eens zijn dat het wel eens Abraham zou kunnen zijn, moet ik toegeven dat ik voor het eerst eigenlijk niet meer zo uitkijk naar een nieuw seizoen van The Walking Dead.

Als ik naar de onderstaande trailer kijk dan denk ik alleen… ugh Dwight, ugh Spencer, ugh Morgan. Ezekiel en zijn Kingdom voelt aan als de zoveelste locatie na de boerderij, gevangenis, Terminus, Alexandria. Het voelt als een kwestie van tijd voordat Rick en zijn overgebleven collega’s ervoor zorgen dat er niets meer overblijft van the Kingdom en weer op pad gaan.

Natuurlijk kan de trailer geen footage laten zien van onze vrienden die momenteel nog in gevaar zijn, want dat zou een grote spoiler zijn. Misschien zou ik wel meer uitkijken naar het nieuwe seizoen als de trailer wat meer om Rick en de anderen zou draaien, want zij (en Carol die zich als het goed is in the Kingdom bevindt) zijn de reden dat ik nog kijk. Maar om eerlijk te zijn, als we Glenn na dumpster gate 2015 alsnog gaan verliezen ben ik er eigenlijk wel klaar mee. Hopelijk heb ik het mis en zorgen de nieuwe verhaallijnen rondom Negan en Ezekiel voor een creatieve opleving die The Walking Dead best kan gebruiken.

Heb jij zin in het nieuwe seizoen van The Walking Dead?

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *