Taylor Swift Eras Tour Concert  FilmIk ben geen mega Swiftie, maar kan Taylor’s muziek zeker waarderen. Deze concert film is een goed alternatief voor de fans die niet een hoop geld willen of kunnen neerleggen om er echt bij te zijn. Je kan alles ook nog eens veel beter zien.

Het is een spectaculaire show met mooie sets en kostuums. Taylor is een geweldige entertainer en ze neemt ons mee door alle Eras van haar 17 succesvolle jaren in de muziek industrie. Bijna alle grote hits komen voorbij. Er zijn wel een paar nummer uit de film geknipt, waaronder (helaas) Wildest Dreams. Haar album Speak Now is jammergenoeg slecht vertegenwoordigd; alleen Enchanted komt voorbij. Helaas moeten we hits als Mine en Mean missen.

Mijn favoriete Eras in de film:

1. 1989

Hier werd het echt een feestje. De grote hits – Blank Space, Shake It Off, I Knew You Were Trouble, Bad Blood – kwamen achter elkaar voorbij.

2. Red

De Jake Gyllenhaal Era.. misschien niet Taylor’s favoriete Era, maar het heeft wel goede nummers opgeleverd. Waaronder het epische All Too Well (10 minute version) dat in zijn geheel voorbij kwam.

3. Midnights

Door de film ben ik het nieuwste album van Taylor meer gaan waarderen. Karma staat op repeat!

4. Fearless

Terug naar de middelbare school met zoete hits als You Belong to Me en Love Story!

5. Lover

Cruel Summer, You Need to Calm Down en Lover zijn top, maar wat is The Man een verschrikkelijk nummer.

6. Reputation

Ik dacht dat dit mijn minst favoriete Era zou worden, maar door de show ben ik nummers als Look at What You Made Me Do en Don’t Blame Me meer gaan waarderen.

7. Speak Now

Staat zo laag, omdat ze alleen Enchanted heeft gezongen. Had graag Mean, Mine en Back to December gehoord.

8/9. Evermore en Folklore

Ik ben alleen Champagne Problems gaan waarderen. Deze Eras duurden mij te lang. Liever een nummer korter en meer tijd voor Speak Now.

Conclusie
Al met al is The Eras Tour Concert Film zeker een aanrader voor alle Swift fans. Bereid je alleen voor op jonge Swifties die zichzelf de hele tijd filmen terwijl ze aan het mee krijsen zijn.

3,5 stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *