Reviews

Review: Wet Hot American Summer (2001)

poster-wethotamericansummer18 augustus, 1981. De kampleiders van Camp Firewood proberen er op de laatste dag van kamp nog het beste van te maken.

Beoordeling
Netflix komt deze zomer met Wet Hot American Summer: First Day of Camp, een 8-delige serie die zich afspeelt voor de gebeurtenissen in de cult klassieker Wet Hot American Summer. Bijna de gehele cast van deze komedie keert terug, inclusief een aantal acteurs die in de tussentijd een stuk bekender zijn geworden, zoals Elizabeth Banks, Paul Rudd, Amy Poehler en Bradley Cooper. Gelukkig heeft Netflix nu ook de film zelf toegevoegd aan hun groeiende aanbod, want ik was al een tijdje benieuwd naar deze film. Na het zien van de film betwijfel ik of ik First Day of Camp uiteindelijk zal kijken, want ik vond Wet Hot American Summer eigenlijk niet zo leuk.

Het was wel leuk om alle bekende gezichten voorbij te zien komen. Naast bovengenoemde acteurs spelen o.a. ook Janeane Garofalo, Ken Marino, Marguerite Moreau en Christopher Meloni rollen in deze komedie. Helaas vond ik de film zelf niet grappig, soms zelfs saai en slecht geacteerd. Vooral die talentenjacht tegen het einde van de film vond ik verschrikkelijk met het overdreven, neppe gelach van de cast. Summer schijnt een spoof te zijn, maar het is er één die ik niet kan waarderen. En een prequel serie is in mijn ogen al helemaal niet nodig.

rating-2stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Hmm, toch wel benieuwd geworden vanwege de bekende namen in de cast.

    1. Zo ging het bij mij ook, maar ik was niet blij met het resultaat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *