poster-warmbodiesR (Nicholas Hoult, About a Boy) is een bedachtzame zombie die doelloos rondzwerft op een vliegveld. Op een dag wordt hij verliefd op de nog in leven zijnde Julie (Teresa Palmer, The Sorcerer’s Apprentice). Hij redt haar leven en de twee raken bevriend. Wanneer hij meer tijd met Julie doorbrengt, merkt hij dat hij begint te veranderen.

Beoordeling
Warm Bodies is één van de leukste en origineelste films van 2013. Er zijn de afgelopen jaren veel zombie films geweest, van eng (28 Days Later) tot grappig (Shaun of the Dead). Warm Bodies behoort tot de laatste categorie en laat je het perspectief zien van een zombie. Nicholas Hoult speelt een uitstekende rol als intelligente zombie die zich graag wilt uiten, maar dit moeilijk kan doen. Teresa Palmer komt helaas wat saai over, maar dit probleem heeft ze wel vaker. Rob Corddry, John Malkovich, Dave Franco en Analeigh Tipton doen het in hun bijrollen gelukkig dan weer een stuk beter.

Conclusie
Warm Bodies is niet alleen een grappige film, maar ook één met hart en weet daardoor boven een hoop andere komedies van dit jaar uit te stijgen.

rating-4stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *