Paul Walker, bekend van de Fast & Furious franchise, is zaterdag om het leven gekomen door een auto ongeluk in Californië. Volgens zijn officiële Facebook pagina zat de 40-jarige acteur bij een vriend in de auto en reden ze weg na een liefdadigheidsevenement van zijn organisatie Reach Out Worldwide.

Onze gedachtes zijn bij de familie en vrienden van Walker, met name zijn 15-jarige dochter Meadow. Het nieuws van zijn dood moet ook hard zijn aangekomen bij de cast en crew van Fast & Furious 7. De nieuwste film uit de populaire franchise is nog in productie. Walker is in alle delen, behalve het derde deel Tokyo Drift, te zien als Brian O’Conner. Hoe het verder zal gaan met de productie van Fast & Furious 7 is nu nog onduidelijk. De film staat gepland voor een release op 11 juli, 2014, maar de release datum zal waarschijnlijk uitgesteld worden.

Walker werd eind jaren ’90 bekend door rollen in films als Pleasantville met Reese Witherspoon, Varsity Blues met James van der Beek en She’s All That met Freddie Prinze Jr. Hij werd vaak geprezen om zijn looks en niet zozeer zijn acteertalent. Met een sterke hoofdrol in Running Scared (2006), liet hij zien dat hij meer in huis had. Zijn nieuwste film Hours wordt later deze maand uitgebracht in Amerika.

Paul Walker was niet één van mijn favoriete acteurs, maar ik kon hem altijd wel waarderen. Wat ik mooi aan hem vond, was dat je nooit iets slechts over hem las. Hij was een Hollywood-ster zonder alle drama. Hij zal lang worden gemist.

Image credit: All Stars Online

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *