emiliaclarke002Game of Thrones actrice Emilia Clarke gaat Sarah Connor spelen in de Terminator reboot, aldus Deadline. Ondanks de vraagtekens die ontstaan bij de woorden “Terminator reboot”, vind ik Clarke eigenlijk een uitstekende keus voor de rol. Want wie kan er nou beter de stoere rol van Linda Hamilton overnemen dan the mother of dragons herself?

Deadline geeft aan dat Clarke en Brie Larson (21 Jump Street) de frontrunners voor de rol waren, wat mij nog blijer maakt dat Clarke de rol heeft gewonnen. Larson wint momenteel allerlei awards voor haar rol in de indie drama Short Term 12, dus ze zal wel een fantastische actrice zijn, maar ik zie haar niet als Sarah Connor.

Jason Clarke (Zero Dark Thirty) is in onderhandelingen voor de rol van John Connor. Verwacht wordt dat Arnold Schwarzenegger zijn bekende rol weer oppakt voor Terminator: Genesis, die momenteel gepland staat voor een release op 1 juli 2015 in Amerika.

Image credit: Emilia-Clarke.net

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *