De onverantwoordelijke Rob (Marlon Wayans) staat op het punt om te trouwen met zijn grote liefde Megan (Regina Hall). Wanneer hij vast komt te zitten in een time loop, beleeft Rob het uur voor zijn bruiloft steeds weer opnieuw totdat hij alle zaakjes op orde heeft.

Beoordeling
Netflix heeft weer een nieuwe original afgeleverd, de komedie Naked. De film is eigenlijk een soort Groundhog Day, alleen beleeft Marlon Wayans hier zijn trouwdag steeds opnieuw. Laat je niet misleiden door de titel en de aanwezigheid van Wayans (hij schreef ook mee aan het script), want Naked is eigenlijk vrij subtiel vergeleken met wat we van de acteur gewend zijn.

Heel bijzonder is de komedie niet. Het verhaal is vrij standaard, maar Wayans is een charismatische acteur die het beste van het materiaal weet te maken. Hij zorgt voor voldoende grappige momenten. Daarnaast heeft de film een goede supporting cast weten te verzamelen. Zo zien we Regina Hall, Loretta Devine, Dennis Haysbert, Scott Foley, Happy Endings-actrice Eliza Coupe en zanger Brian McKnight voorbij komen. Jammer dat Hall (eerder met Wayans in de Scary Movie films) niet veel van haar komisch talent kan laten zien, want ze speelt voornamelijk de bezorgde bruid hier.

Conclusie
Naked is een vermakelijk tussendoortje met een charismatische Marlon Wayans in de hoofdrol.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Inderdaad vermakelijk maar zeker geen meesterwerk 🙂

  2. Geen idee of ik deze film een kans moet geven of niet… Misschien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *