Een ongelukkig huwelijk komt tot een luguber einde wanneer Mark (Eoin Macken, The Night Shift) zich door zijn hoofd schiet… nadat hij zich aan zijn vrouw Emma (Megan Fox) heeft vastgeketend. Geïsoleerd van de buitenwereld en in de vrieskou probeert ze zich te bevrijden. En die twee mannen die plots voor de deur staan? Die hebben kwade bedoelingen.

Beoordeling
Een flinke dosis suspension of disbelief heb je bij een film als Till Death nodig. Gerald’s Game of Saw 3 heeft Emma hier nog nooit gezien anders had ze misschien wel andere ideeën dan het levenloze lichaam van haar man trap op en af te slepen. Bewondering voor haar doorzettingsvermogen heb ik weer wel, maar dat is terzijde.

Als je het plot van deze film kan accepteren zonder al te kritisch te zijn dan is het zeker een vermakelijke zit. Megan Fox is een sympathieke lead en je gunt het haar personage om letterlijk en figuurlijk los te komen van haar walgelijke man. Al zal ik eerlijk zeggen dat het acteerwerk van alle spelers niet zo best is. De dialogen zijn af en toe om te huilen zo slecht dus dat helpt de cast ook niet. Ondanks dat heb ik me toch prima vermaakt. Er zit voldoende vaart in de film, het heeft een aantal spannende scènes, de ijskoude setting heeft iets verfrissends en het is leuk om voormalig Heartbreak High-hunk Callan Mulvey (Drazic!) weer eens te zien.

Conclusie
Till Death is wonderbaarlijk beter dan je zou verwachten: een vermakelijke thriller met een sympathieke Megan Fox.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *