Reviews

Review: The Boss (2016)

poster-thebossSuccesvolle zakenvrouw Michelle Darnell (Melissa McCarthy) wordt opgepakt vanwege insider trading. Na haar gevangenisstraf heeft ze niets en niemand meer. Uiteindelijk komt ze terecht bij haar voormalig assistente Claire (Kristen Bell) die haar met tegenzin een slaapplek biedt. Samen starten ze een nieuw bedrijf, maar Renault (Peter Dinklage), een oude lover van Michelle, is uit op wraak.

Beoordeling
The Boss valt in de categorie “typische Melissa McCarthy komedie” en dat is niet zo gek aangezien ze het script samen met haar man Ben Falcone en ene Steve Mallory heeft geschreven. Dat is op zich niet een slecht iets als je McCarthy kan waarderen. Ik heb me prima vermaakt met The Boss, maar bijzonder is de film totaal niet. Okay, één dingetje dan: de casting van Tyler Labine (Tucker and Dale vs Evil) als de love interest van Kristen Bell. Labine speelt vaak de goofy sidekick dus ik vond het wel leuk om hem eens in een andere rol te zien.

McCarthy is lekker op dreef en ze krijgt prima tegenspel van Bell. Ik had eigenlijk niet verwacht dat Bell zo’n grote rol zou hebben. Hoewel McCarthy de ster is hier, is ze niet bang om haar screentime te delen. Peter Dinklage heeft een aparte en helaas niet zo grappige bijrol.

Conclusie
Als je Melissa McCarthy kan waarderen dan is The Boss een film voor jou. Echt grappig is de film niet, maar vermakelijk wel.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

9 reacties

 1. Ik zal hem wel gaan kijken, maar waarschijnlijk niet in de bios.

  1. Het was ook niet mijn eerste keus voor in de bios. 😉

 2. McCarthy kan grappig zijn, maar was dat hier voor mij in ieder geval niet en ik durf eerlijk te bekennen dat ik bij de film in slaap ben gevallen 😉

  1. Haha, ja dat kan gebeuren. Je hebt waarschijnlijk niets gemist. 😉

 3. Ik wacht wel op VOD. Hoe komt het eigenlijk dat je deze film hebt gezien ondanks dat het niet de eerste keuze was?

  1. Ik ging met vriendinnen en één van die vriendinnen had alle films al gezien behalve The Boss en Mother’s Day. Niet dat Mother’s Day mijn eerste keuze was, dat was Civil War, maar ik zou toch al de volgende dag naar die film gaan.

 4. Ik ben wel fan van haar. Zowel in Mike & Molly als in Spy vind ik haar briljant. Hopen dat deze ook op Film1 komt, dan ga ik hem zeker weten kijken 🙂

  1. Ik hoop het ook voor je, want ik denk dat je The Boss wel kan waarderen als je fan bent van haar eerdere werk.

 5. […] The Huntsman: Winter’s War (2016) | The Boss (2016) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *