Features

Geeklove: de datingsite voor popculture lovers

geeklove-bannerSinds 1 mei jl. staat Geeklove.nl online, een gratis datingsite gericht op fans van films, tv-series, games en iedereen die zich verdiept in populaire media. Als je Be Cool, Sodapop regelmatig bezoekt dan is de kans groot dat je in hun doelgroep valt. 😉

Inmiddels ben ik alweer bijna een half jaar single en geloof me dat ik in de afgelopen maanden me wel eens heb afgevraagd hoe ik ooit nog eens iemand moet gaan ontmoeten. Gevolgd door gedachtes dat ik waarschijnlijk alleen zal sterven omgeven door 10 katten. Nu weet ik ook wel dat dat laatste onzin is, want ik hou niet eens zoveel van katten dus waarom zou ik er dan 10 hebben? Ik zal eerder alleen sterven omgeven door 50 Funko pops (ik heb er nu nog maar 29 dus don’t worry).

Gelukkig maakt Geeklove het mij en een hoop anderen nu een stuk makkelijker om iemand te vinden met dezelfde awesome interesses.

Vertel me meer over Geeklove!
Geeklove.nl zegt: “De datingsite is opgericht door en voor geeks. Naast alle standaard functionaliteiten die helpen bij het vinden van een perfecte match, gaat Geeklove een stap verder; Unlock achievements en neem deel aan de maandelijkse quiz. Behaal de meeste Experience Points en win ook nog eens leuke prijzen.”

Klinkt goed toch? Je vindt er ook een overzicht met leuke events en een bioscoopagenda.

geeklove-logoAls je nu bij jezelf denkt: ‘wow, ik zou wel graag willen daten met deze doemdenkende, Funko pop! verzamelende filmblogger’ dan moet ik je nog even teleurstellen, want ik ben nog aan het genieten van het single leven (lees: ik heb nog geen goede foto voor mijn profiel). Maar mocht ik toe zijn aan daten dan zou ik Geeklove.nl zeker een kans geven!

Wat vind jij van Geeklove.nl?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Dit klinkt echt awesome! Als ik single was geweest had ik geeklove zeker een kansje gegeven 😉 Al moet ik zeggen dat mijn huidige vriend totaal geen geek is, wat onze relatie juist heel interessant maakt ^^

  1. Misschien vullen jullie elkaar daardoor goed aan! 🙂

   Bedankt voor je reactie!

 2. Ik zou hier ook wel een poging wagen als ik vrijgezel was. Gelukkig ben ik dat niet, dus gaat dat er ook niet van komen. Benieuwd of jij je ooit aanmeldt 😉

  1. Als ik niet alleen wil sterven omgeven door 50 Funko pops dan moet ik het denk ik wel een keer een kans geven 😉

 3. Klinkt als een ideale datingwebsite :3 Het single leven is inderdaad nog veel te goed om op te geven haha. Kun je ook je favoriete films en series aangeven, zodat je ook iemand vindt om wat mee te kijken? 😉

  1. Dat durf ik niet te zeggen, Wilco, maar dat zou wel een goeie optie zijn!

 4. […] Cap? 5 redenen om voor team Chris Evans te zijn • Eerste indruk van iZombie op Netflix • Geeklove: de datingsite voor popculture lovers • Eerste indruk van American Crime Story: The People v O.J. […]

 5. Leuk initiatief en ik denk dat het goed werkt. Echter ga ik er geen gebruik van maken. Simpelweg om het feit dat ik al 16 jaar een relatie heb. 🙂

  1. Dat is een goede reden! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *