Jennifer (Natasha Henstridge) en Paul (Lukas Hassel) kopen een huis met een groot geheim. Wanneer Paul bezeten raakt door een demonische entiteit, komt Jennifer langzaam achter dit geheim.

Beoordeling
Als je je afvraagt waarom ik in godsnaam The Black Room heb gekeken dan kan ik je vertellen dat mijn gedachtegang zo ging: ‘oh hey, Dominique Swain en Lin Shaye in een horrorfilm, leuk.’ Nou, nee, niet leuk. Ik kan werkelijk niets positiefs zeggen over deze verkapte softcore pornofilm die op Netflix te vinden is. Het verhaal is slecht, het acteerwerk is slecht, de special effects zijn slecht. Het is werkelijk pijnlijk om naar Lukas Hassel te kijken als hij probeert te acteren. Waarom zit Lin Shaye in hemelsnaam in deze film?! Na het succes van de Insidious films hoeft ze dit soort onzin toch niet meer te doen. Ook Dominique Swain, die toegegeven weinig succes heeft gehad na haar doorbraak met de titelrol in Lolita (1997), verdient beter dan dit. Swain zit maar 5 minuten in de film en Shaye zo’n 10 minuten dus voor deze dames hoef je niet te kijken. Trust me.

Conclusie
Ga Rings kijken. Ga Life kijken. Ga iets nuttigs doen met je leven. Maar kijk vooral niet The Black Room op Netflix.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *